Virta 360+

Hyvinvointikartoitus antaa ainutlaatuista tietoa siitä, miten voit

Virta 360+ sisältää kattavan hyvinvointikyselyn, verianalyysin ja hyvinvointivalmentajan 45 minuutin tapaamisen.

Monipuolinen kyselytesti herättää sinut pohtimaan arkeasi ja valintojasi uudella tavalla. Suomalaisen Nightingale-laboratorion kehittämästä aineenvaihdunta-analyysistä saat tarkkaa, tutkimuksiin pohjautuvaa tietoa elintavoistasi ja siitä, miten varmistat hyvinvointisi myös tulevaisuudessa. Valmentajatapaamisessa käymme testitulokset kanssasi läpi ja autamme sinua löytämään tapoja terveellisten valintojen toteuttamiseen.

Ostamalla Virta 360+ -palvelun ansaitset 7500 Finnair Plus -pistettä. Taustatietoa verianalyysistä Nightingale Healthin sivuilta (englanniksi).

Ansaitse 7500 pistettä

Virta 360+

Hyvinvointikysely, verianalyysi, valmennus sekä 7500 Finnair Plus -pistettä

239 €

Tuote tulee käyttää 31.3.2020 mennessä.

Kampanja-aika 1.9.2019-30.9.2019
Vain rekisteröityneet Finnair Plus -jäsenet voivat ansaita palkintopisteitä. Jos et ole vielä jäsen, liity nyt! Pisteet ovat palkintopisteitä eivätkä vaikuta tasopistekertymääsi. Kampanja ei oikeuta ylimääräisiin tasobonus-pisteisiin. Finnair Plus -säännöt ja ehdot ovat voimassa. Finnair pidättää oikeuden muutoksiin. Pisteet kirjataan Finnair Plus -tilillesi noin kuukauden sisään ostotapahtumasta.

Nähdäksesi verianalyysin tulokset tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen. Verikokeessa on käytävä 31.3.2020 mennessä.

Näin palvelu toimii

  1. Tilaus
  2. Osta Virta 360+ -palvelu. Voit maksaa palvelun Amex-, MasterCard ja Visa-luottokorteilla. Saat ostoksestasi lisäksi 7500 Finnair Plus-pistettä.

  3. Hyvinvointitesti
  4. Saat sähköpostitse kutsun palveluun ja voit aloittaa Virta-hyvinvointikyselyyn vastaamisen kirjauduttuasi Virran sivulle. Saat heti kokonaiskuvan siitä, missä asioissa elämäsi on tasapainossa ja mihin osa-alueisiin sinun kannattaa keskittyä.

  5. Verianalyysi
  6. Ennen verikoetta tulee olla syömättä 10–12 tuntia (vettä voi juoda). Voit käydä antamassa verinäytteen Lääkärikeskus Aavan laboratoriossa Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan, Tuusulan tai Järvenpään toimipisteissä. Voit mennä laboratorioon ilman ajanvarausta ja ilmoittautumista vastaanotossa. Ajanvaraus netissä on myös mahdollinen (valitse erikoisalaksi Laboratorio).

  7. Tulokset
  8. Hyvinvointitestin ja verianalyysin tulokset tulevat näkyviin Virta-palvelun tulokset-osiossa kirjautumisen jälkeen. Verianalyysin tulokset valmistuvat viikon sisällä näytteenotosta, jolloin saat tiedon tulostesi valmistumisesta sähköpostiisi.

  9. Valmennustapaaminen
  10. Asiantuntijamme ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä valmennusajankohdan sopimiseksi. Hän käy sinulle läpi Virta 360 -tuloksesi ja pohtii kanssasi miten voit tehdä terveyttäsi ja hyvinvointiasi edistäviä valintoja.

Jaa tämä sivu
Käyttämäsi selain on vanhentunut ja se ei välttämättä toimi tällä sivustolla. Suosittelemme uusimman Chrome-, Firefox- tai Safari-selaimen käyttämistä.