Käyttämäsi selain on niin vanha, että valitettavasti tämä sivu ei välttämättä toimi sillä oikein. Suosittelemme päivittämään selaimen uudempaan, jos mahdollista.
<Näytä kaikki palvelut

Virta Oma

Alk. 99 € / kk
YKSILÖVALMENNUS

Henkilökohtaista valmennusta elämäntapamuutokseen tai hyvinvoinnin kehittämiseen

Kenelle: Yksilöllinen valmennus sopii kaikille, jotka haluavat henkilökohtaista valmennusta oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Valmennusohjelma räätälöidään tavoitteisiisi ja aikatauluusi sopivaksi.

Miksi: Yksilöllisessä valmennuksessa saat turvallista ja tehokasta tukea tavoitteidesi saavuttamiseen. Yhteistyö perustuu opettavaan, perusteltuun ja omatoimisuuteen ohjaavaan tekemiseen. Tavoitteena on aina pysyvät elämäntapamuutokset ja elinikäinen hyvinvointi. Henkilökohtainen valmentaja huomioi terveyshistoriasi ja elämäntilanteesi. Halutessasi kehittymistäsi seurataan erilaisin testein ja mittarein.

Faktat: Aluksi valmentaja muodostaa kokonaiskuvan asiakkaan tilanteesta erilaisten terveys- ja hyvinvointimittareiden avulla. Valmennuksen sisältö koostuu fyysisen kunnon, ravitsemuksen, unen, palautumisen ja elämänhallinnan kehittämisestä, riippuen asiakkaan tavoitteista. Henkilökohtaisen valmentajan lisäksi tukena ovat Virta-hyvinvointipalveluiden eri asiantuntijat. Asiakkaalla on myös mahdollisuus käyttää Virta Studion harjoitustiloja.

Lisätietoja Annette Evokarilta


AjankohtaSovitaan henkilökohtaisesti
KestoSovitaan henkilökohtaisesti
Hinta
Alk. 99 € / kk

Ilmoittaudu

Jätä yhteystietosi, niin terveydenhuollon asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa sinulle lisätietoja.
Jaa tämä sivu