Käyttämäsi selain on niin vanha, että valitettavasti tämä sivu ei välttämättä toimi sillä oikein. Suosittelemme päivittämään selaimen uudempaan, jos mahdollista.
<Näytä kaikki palvelut

Virta Open

980 €
INTENSIIVINEN JOHTAJAKOULUTUS

Kahden päivän intensiivinen valmennus sinulle, joka olet vaativassa työroolissa ja haluat parantaa suorituskykyäsi ja energisyyttäsi arjessa.

Mitä: Valmennuksessa käydään läpi hyvinvoinnin eri osa-alueet hyvinvointialan huippu ammattilaisten alustuksilla. Saat juuri sinun tilanteeseesi sopivan ja tavoitteidesi mukaisen konkreettisen ohjeistuksen. Valmennettaville on käytössä samat opit kuin huippu-urheilussa niin fyysisen suorituskyvyn kuin henkisen valmentamisen näkökulmasta. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa.

Miksi? Saat lähtötilamittaukseen ja omaan motivaatioosi perustuvan sekä elämäntilanteeseesi sopivan konkreettisen ohjelman. Valmennuksen aikana käydään läpi yksilöllisen hyvinvoinnin kaikki pääkohdat fysiologisista tekijöistä mentaalisiin, henkisiin ja sosiaalisiin sekä määritellään oma henkilökohtainen tarkoitus elämässä. Lopputuloksena saat energiseen elämäntapaan liittyvät tavoitteet, uudet toimintatavat ja ohjeet niiden toteuttamiseen.

Faktat: Kurssi järjestetään kolme kertaa vuodessa ja pienryhmiin otetaan vain 12 osallistujaa kerrallaan. Valmentajina kurssilla ovat mm. Liikuntalääkäri Pippa Laukka, ravintoasiantuntija Patrik Borg, aivotutkija Katri Saarikivi, huippu-urheiluvalmentaja Antti Haqgvist, unilääkäri Henri Tuomilehto ja kurssin päävalmentaja, johtamisen asiantuntija Petteri Kilpinen.


Ajankohta6.2. - 7.2.2018
Kesto2 päivää
PaikkaVirta Studio
Annankatu 34-36 b, 2krs
Hinta
980 €

Ilmoittaudu

Jätä yhteystietosi, niin terveydenhuollon asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa sinulle lisätietoja.
Jaa tämä sivu