<Takaisin palveluihin

Virta Palauttavan joogan peruskurssi

182 €
LAJIKURSSI

Restoratiivisen joogan pienryhmässä opit rentoutumaan ja palautumaan hektisestä arjesta.

Kenelle: Kurssi sopii hyvin ihmisille, joiden arki on kiireistä ja joilla yöunet eivät riitä palauttamaan päivästä.

Mitä: Palauttava jooga eli restoratiivinen jooga on nimensä mukaisesti tietoiseen ja läsnäolevaan palautumiseen keskittyvä joogan muoto. Harjoituksessa käytämme paljon apuvälineitä, kuten vilttejä, palikoita ja putkityynyjä. Apuvälineiden viisaan käytön ja niiden tuoman tuen sekä hiljaisuuden ja pysähtymisen avulla luomme olosuhteet rentoutumiselle ja palautumiselle. Peruskurssi sisältää vain kerran viikossa toteuttavan restoratiivisen joogan tunnin eikä vaadi enempää sitoutumista.

Miksi: Lempeiden läsnäolo- ja rentoutusharjoitusten sekä palauttavien jooga-asentojen avulla sinun on mahdollista laskea ylivirittyneen sympaattisen hermoston kierroksia, ja oppia vähitellen laskeutumaan syvän rentouden ja levon tilaan. Rentoutuminen päivän aikana voi edistää nukahtamista ja syventää unta. Tästä voi parhaimmillaan lähteä positiivinen sykli, jossa tietoinen palautuminen parantaa unta ja luo tilaa arjen kiireen keskelle. Harjoitus voi olla hyvinkin meditaativinen ja syvästi rentouttava, sekä voi auttaa esim. lihasjännitysten hellittämisessä. Kokonaisuudessaan kurssin tavoitteena on auttaa sinua luomaan läsnäolevampaa, kehotietoisempaa ja itsesi näköistä elämää.

Faktat: Valmennuksen kesto on seitsemän viikkoa alkaen tiistaina 19.03.2019 klo 17.15-18.30 Ryhmäkerrat ovat 75 minuutin mittaisia ja toteutuvat viikon välein. Maksutapana voi hyödyntää Edenrediä, Smartumia ja E-passia.

Pienryhmän ohjaa Inkeri Kallio.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset info@virtavalmennus.fi


Ajankohta19.03.2019
Kesto7 viikkoa
PaikkaVirta Studiolla alkaen 19.03.2019 kello 17.15 - 18.30.
Annankatu 34-36 B, 2krs
Hinta
182 €
Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu

Jätä yhteystietosi, niin terveydenhuollon asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa sinulle lisätietoja.
Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin.
Jaa tämä sivu
Valitettavasti käyttämäsi selain ei ole tuettu, sivuston käytössä voi esiintyä ongelmia.