<Takaisin palveluihin

Virta Private

Kysy lisää
INTENSIIVINEN YKSILÖVALMENNUS

Yksilöllistä, eksklusiivista valmennusta, jonka avulla nostat suorituskykyäsi ja opit johtamaan paremmin itseäsi.

Mitä: Virta One -valmennusohjelman tavoitteena on nostaa eteenpäin pyrkivän ihmisen suorituskyky nykypäivän vaatimustasolle.

Miksi: Jatkuvasti muuttuva työelämä haastaa johtajien ja vaativaa työtä tekevien asiantuntijoiden fyysisen, psyykkisen, sosiaalisen ja emotionaalisen suorituskyvyn. Itsensä johtamisen jatkuva kehittäminen ja intohimon ylläpito vaativat työtä. Korkealaatuiseen ja tavoitteelliseen itsensä johtamiseen tarvitaan uusia työkaluja, mutta myös selkeitä linjoja ja päätöksiä, jotta energiaa jää tuottavalle työnteolle. Sanotaan, että hyvinvointi luo tuloksia, mutta tosiasiassa hyvinvoinnin takana ovat aina hyvät tulokset. Niitä pitää saavuttaa jatkuvasti, jotta hyvinvointi jatkuu.

Faktat: Virta Private -valmennusohjelman sisältö suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Valmennuksesta vastaavat omien alojensa huippuosaajat, kuten Pippa Laukka (lääketiede), Patrik Borg (ravitsemus), Jussi Sievälä (liikuntafysiologia), Petteri Kilpinen (johtaminen) ja Antti Hagqvist (johtaminen ja kehittyminen sekä ohjelmointi).

Lisätietoja ja yhteydenotot: Antti Hagqvist ja Petteri Kilpinen


AjankohtaRäätälöitävä, kysy lisätietoja
KestoRäätälöitävä, kysy lisätietoja
Hinta
Kysy lisää
Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu

Jätä yhteystietosi, niin terveydenhuollon asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa sinulle lisätietoja.
Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin.
Jaa tämä sivu
Valitettavasti käyttämäsi selain ei ole tuettu, sivuston käytössä voi esiintyä ongelmia.