<Takaisin palveluihin

Virta Voima

125 € / kk
PIENRYHMÄVALMENNUS

Tuloksekkaan ja laadukkaan voimaharjoittelun periaatteet ja tarvittavat taidot

Kenelle: Sinulle, joka aloittelet voimaharjoittelua tai olet jo hetken aikaa treenannut. Haluat oppia tuloksekkaan harjoittelun pääperiaatteet ja taidot.

Miksi: Virta Voima –pienryhmävalmennuksessa saat tietoa oman toiminta- ja suorituskykysi tasosta ja järkevästä tavoitteenasettelusta. Opit käytännön työkaluja miten harjoitella turvallisesti ja tuloksekkaasti. Voimaharjoittelun ohessa ryhmävalmennus tarjoaa tukea ja ohjeita arkiaktiivisuuden, liikkuvuuden, kehonhallinnan ja fiksun sekä joustavan syömisen kehittämiseen.

Faktat: Pienryhmävalmennuksen kesto on neljä kuukautta. Valmennus sisältää 12 tapaamista (á 60-75min), joista 11 ryhmänä ja yksi henkilökohtaisena valmennuksena. Henkilökohtaisessa alkutapaamisessa suoritetaan liikehallinnan ja liikkuvuuden testaus (FMS) sekä InBody-kehonkoostumusmittaus, joiden perusteella sinulle laaditaan henkilökohtainen harjoitusohjelma. Jokaiseen ryhmätapaamiseen sisältyy lyhyt teoriaosuus, mutta suurin osa sisällöstä on käytännön harjoittelua. Ryhmän maksimikoko 8, jotta osallistujat saavat yksilöllistä valmennusta. Valmennettavilla on käytössään myös oma keskustelualusta, jossa he voivat olla aktiivisesti vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Kurssin valmentaja on Samuli Mäenpää.


AjankohtaKevät 2019
Kesto4 kk
PaikkaValmennus tapahtuu Virta Studiolla
Annankatu 34-36 b, 2. krs
Hinta
125 € / kk
Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu

Jätä yhteystietosi, niin terveydenhuollon asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa sinulle lisätietoja.
Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin.
Jaa tämä sivu