<Takaisin palveluihin

Virta Yritysvalmennukset

Kysy lisää
Räätälöitävät hyvinvointivalmennukset yrityksille

Yrityksen kyky päästä tavoitteisiinsa perustuu henkilöstön kykyyn vastata päivittäisiin haasteisiin. Huono energiataso saa pienetkin mutkat näyttämään jättimäisiltä ja turhautuminen näkyy tekemisen eri tasoilla.

Virta auttaa yritystäsi palauttamaan yksilöiden ja tiimien energiatasot kohdalleen. Valmennuksemme perustuu tutkittuun tietoon hyvinvoinnin vaikutuksesta jaksamiseen, keskittymiskykyyn ja aivojen toimintakykyyn. Kun nämä asiat ovat yrityksessä kunnossa, henkilöstö on valmiimpi sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin ja päämääriin.

Miten malli toimii?

1. Tarpeiden kartoitus ja testaus Ensin haluamme tuntea yrityksenne haasteet ja tavoitteet, sekä selvittää mikä on henkilöstön hyvinvoinnin tila eri osa-alueilla. Tämä kaikki selviää henkilöstölle tehtävällä Virta-hyvinvointitestillä. Testin tulos eli Virta-indeksi ja sitä taustoittava data ovat nopeasti yrityksesi saatavilla!

2. Analyysi ja valmennussuunnitelma Analysoimme Virta-indeksin tulokset, käymme läpi vastausten jakauman ja vertaamme niitä muihin saamiimme tuloksiin. Näin pystymme tunnistamaan juuri sinun yrityksesi haasteellisimmat alueet.

Teemme yhdessä teidän kanssanne valmennussuunnitelman, joka räätälöidään strategisten tavoitteiden tai yrityksen erityistarpeiden mukaan. Kokonaisuus kattaa niin riskiryhmille räätälöidyt valmennukset, johdon ja esimiesten koulutukset, kuin koko henkilöstölle suunnatut valmennuspaketit.

Tavoitteenamme on löytää valmennuspolku, josta hyötyy koko henkilöstö ja joka auttaa yritystänne saavuttamaan tavoitteensa.


AjankohtaRäätälöity
KestoRäätälöity
Hinta
Kysy lisää
Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu

Jätä yhteystietosi, niin terveydenhuollon asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa sinulle lisätietoja.
Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin.
Jaa tämä sivu
Valitettavasti käyttämäsi selain ei ole tuettu, sivuston käytössä voi esiintyä ongelmia.