Ainutlaatuista tietoa hyvinvoinnin edistämiseen

Tulevaisuuden hyvinvointiin voi parhaiten vaikuttaa ymmärtämällä missä on nyt ja mihin on menossa. Virta 360 hyvinvointikysely ja ennakoiva verianalyysi antavat tietoa elintavoistasi ja tulevaisuuden suunnastasi, jotta voit tehdä hyvinvointiasi edistäviä valintoja.
Virta on Lääkärikeskus Aavan hyvinvointiyksikkö. Hyvinvointikäsityksemme ja toimintamme perustuvat tietoon ja tieteeseen.

Virta 360

Hyvinvointikysely ja verianalyysi

89 €

Hinta sis. alv 24 %. Tuote tulee käyttää 13.4.2020 mennessä.

Osta

Näin palvelu toimii

1. Tilaus

Osta Virta 360 -palvelu. Saat labrapassin jota näyttämällä voit käydä ottamassa verikokeen Lääkärikeskus Aavan Kampin-toimipisteessä.

2. Hyvinvointitesti

Tee Virta-hyvinvointitesti. Saat heti kokonaiskuvan siitä, missä asioissa elämäsi on tasapainossa ja mihin osa-alueisiin sinun kannattaa keskittyä tulevaisuudessa.

3. Verianalyysi

Paastoa 10–12 tuntia (voit juoda vettä). Käy näytteenotossa Lääkärikeskus Aavan Kampin-toimipisteellä Helsingissä. Voit mennä suoraan laboratorioon ilmoittautumatta vastaanotossa.

4. Tulokset

Hyvinvointitestin ja verianalyysin tulokset näkyvät tulokset-osiossa. Verianalyysin tulokset valmistuvat viikon sisällä näytteenotosta. Saat tiedon valmiista tuloksista sähköpostiisi.

Onko elämäsi tasapainossa?

Virta 360 -hyvinvointitesti antaa kokonaisvaltaisen kuvan elintavoistasi ja elämäntilanteestasi. Kartoittavan kyselyn jälkeen voit tarkentaa vastauksiasi syventävillä kysymyksillä ja arvioida tarkemmin millä osa-alueilla elämäsi on tasapainossa ja minkä kehittämiseen kannattaa keskittyä.
Merkityksellisyys
Taloudellinen tilanne
Ihmissuhteet
Terveys ja toimintakyky
Henkinen hyvinvointi
Uni ja lepo
Liikunta ja aktiivisuus
Ravinto
Työ

Mitä molekyylisi kertovat?

Ennakoiva Virta 360 -verianalyysi kertoo hyvinvoinnistasi viidellä eri mittarilla mukaan lukien sydän- ja verisuonisairauksien ja tyypin 2 diabeteksen riskin. Analyysi perustuu Nightingale Healthin palkittuun teknologiaan, ja sitä varten tarvitaan vain yksi verinäyte.
Kolesterolitasapaino
Insuliiniresistenssi
Matala-asteinen tulehdus
Sydänsairausalttius
Diabetesalttius

Tutustu tarkemmin

Suunta kohti hyvinvointia

Ymmärtämällä tämän päivän hyvinvointiasi, voit parhaiten vaikuttaa tulevaan. Laajaan tieteelliseen tutkimukseen ja elintapa-analyysiin pohjautuva Virta 360 auttaa pitämään suuntasi oikeana.
Jaa tämä sivu
Valitettavasti käyttämäsi selain ei ole tuettu, sivuston käytössä voi esiintyä ongelmia.