Johdon valmentajat

Päävalmentaja

Petteri Kilpinen

Petteri on Aavan Virta yksikön johtaja ja päävalmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus esimiehenä toimimisesta ja hallituskokemusta 20 yrityksestä. Hänen inspiroiviin yritysvalmennuksiinsa on osallistunut 10+ vuoden aikana, 10+ maasta, 10.000+ henkeä. Energinen juoksija, 5 pojan isä ja mm. Uefa Pro- ja UFF kouluttaja sekä Olympiakomitean energianpuolustuskurssin rehtori on lisäksi kirjoittanut nipullisen kirjoja johtamisesta, energiasta ja inspiraatiosta.

Valmentaja

Antti Hagqvist

Antti on koko työuransa tehnyt töitä urheilun ja valmentamisen parissa, joista myös yli 10 vuotta johtajia valmentaen. Antin valmennuksessa mainetta ovat niittäneet monet huippu-urheilijat ja valmennettaviin kuuluu myös merkittävä joukko yritysjohtajia ja tavoitteellisia kuntoilijoita. Tämä positiivinen suunnannäyttäjä on luonut Suomeen vahvaa triathlon-kulttuuri ja kirjoittanut lukuisia kirjoja liikunnasta. Ja onpa hän siinä sivussa selättänyt itsekin lukuisat triathlonit, sekä leukemian kaksi kertaa. Antti auttaa valmennettaviaan itsensä johtamisen, itseohjautuvuuden ja suorituskyvyn lisäämisen kanssa.

Ravinto-asiantuntijat

Ravitsemus- ja painonhallintatutkija

Patrik Borg

Patrik auttaa asiakkaita ratkaisemaan monisyisemmätkin vyyhdit syömiseen ja ravintoon liittyvissä haasteissa. Hän toimii kehitysjohtajana Aava Virrassa, aiemmin mm. Helsingin Urheilulääkäriasemalla ja Syömishäiriökeskuksella. Lihavuustutkija ry:n ja Suomen Urheiluravitsemusasiantuntija ry:n puheenjohtaja. Olympiakomitean lääketieteellisen asiantuntijaryhmän jäsen vuosina 2004-2010. Kirjoja mm. "Tunne nälkä!", "Rentoa painonhallintaa" ja "Liikkujan ravitsemus" ja nippu tieteellisiä julkaisua.

Ravitsemusterapeutti

Reijo Laatikainen

Tulossa.

Valmentaja, ravitsemusasiantuntija

Samuli Mäenpää

Samuli opettaa ja haastaa asiakkaitaan löytämään parhaat mahdolliset toimintatavat monipuolisten ja kestävien tulosten saavuttamiseksi, jotta asiakas saa koko potentiaalinsa käyttöönsä hänelle merkityksellisten asioiden kanssa.

Erityisosaajat

Kehotietoisuusvalmentaja, koreografi

Hanna Brotherus

Hanna Brotherus on tanssitaiteilija, ohjaaja ja koreografi, joka kuuluu kiistatta suomalaisen tanssitaiteen kärkinimiin. Hänen teoksiaan on esitetty mm. Suomen Kansallisteatterissa, Helsingin Kaupunginteatterissa ja Kansallisoopperassa. Hannalle on ollut ominaista tuoda näyttämöille ammattitanssijoiden lisäksi ihmisiä varsin erilaisista taustoista ja ikäryhmistä. Hänet on palkittu Tanssin maineteko - ja Pro Dance - palkinnoilla. Hanna Brotherus on arvostettu ja pidetty valmentaja, joka kehittää yhteistyössä lääkäreiden kanssa kehotietoisuutta hyödyntäviä työskentelytapoja. Menetelmissä yhdistyvät tuoreella tavalla taiteen oivallukset, luova ja innostava työskentelytapa sekä terveysalan lainalaisuudet. Hannan valmennuksissa keskitytään itsetuntemukseen, kohtaamiseen ja läsnäolon taitojen kehittämiseen.

Unilääkäri, tietokirjailija

Henri Tuomilehto

Henri on tutkinut unta yli 20 vuoden ajan ja on yksi maailman johtavista alan asiantuntijoista. Hän on auttanut satoja yrityksiä kohti parempaa työ- ja toimintakykyä ja toimii mm. NHL-joukkueen univalmentajana.

Muutospsykologi

Heikki Särkelä

Heikki sytyttää luennoilla ja valmennuksissaan kipinän asiakkaissa tehdä konkreettisia muutoksia kohti todellisten arvojen mukaista elämää. Heikki yhdistää psykologisen ymmärryksen tieteeseen tiimien ja yksilöiden hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Fysiikkavalmentajat

Valmentaja, liikunta- ja hyvinvointikouluttaja

Jarno Härkönen

Jarno on yksi kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kolme kirjaa harjoittelusta ja hyvinvoinnista. Hänen kädenjälkensä on näkynyt esimerkiksi Personal Trainer Akatemiassa ja Yoga & Movement Centerissä. Häntä on nähty mm. YLEn aamu-tv valmentajana 2016-2018 ja hänet on valittu 2013 yhdeksi Suomen parhaista treeniohjaajista. Kilpaurheilusta häneltä löytyy karatesta MM-kultaa vuodelta 2003. Taustalta löytyy vahva yli 25 vuoden ohjaajakokemus, joista viimeiset 8 vuotta kouluttajana ja luennoijana. Monipuolinen näkemys hyvinvointiin ja energinen esiintyminen tekevät Jarnosta innostavan ja monipuolisen luennoijan.

Naprapaatti, urheiluvalmentaja

Petri Halonen

Petri tunnetaan toiminnastaan mm. olympiaurheilijoiden valmentajana, sekä työstään alppihiihto-maajoukkueen ja purjehdusmaajoukkuueen parissa. Erikoisosaamista löytyy lisäksi mm. manuaalisesta terapiasta ja leikkauksien jälkeisistä kuntoutuksista.

Valmentaja, ravitsemusasiantuntija

Samuli Mäenpää

Samuli opettaa ja haastaa asiakkaitaan löytämään parhaat mahdolliset toimintatavat monipuolisten ja kestävien tulosten saavuttamiseksi, jotta asiakas saa koko potentiaalinsa käyttöönsä hänelle merkityksellisten asioiden kanssa.

Fysioterapeutit

Fysioterapeutti, valmentaja

Nora Mårtensson

Noran tavoitteena on tarjota asiakkaalle työkaluja ja opettaa, miten vaikuttaa oman toimintakyvyn säilymiseen ja ennaltaehkäistä tulevaisuudessa vammojen syntymistä. Noran vahvuutena on laaja ymmärrys eri urheilulajeista ja ylirasituksen aiheuttamista vammoista. Nora ohjaa myös pilatesta.

Fysioterapeutti

Titta Nyström

Titta tarttuu asiakkaan oireiden haasteisiin monipuolisella osaamisellaan, etsii niiden syyt ja huoltaa kehon kuntoon tarvittavin keinoin, positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Hyvinvointiarkkitehdit

Hyvinvointiarkkitehti

Jere Syvänne

Jere auttaa yritysten johtoa tunnistamaan koko yrityksen hyvinvointia rajoittavia tekijöitä ja löytämään ratkaisut yritysten tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi.