Vastaanotto ja asiakaspalvelu

Aava Virta Valmennus

Annankatu 34-36 B, 00100 Helsinki

010-380 6262

virtavalmennus@aava.fi


Arja Salo

"Huolehdin Virta Studion asiakaspalvelussa siitä, että asiakas tuntee olevansa meille aina tervetullut! Loihdin asiantuntijoiden kalentereista ajat asiakkaille ja vastaan käytännön asioiden sujuvuudesta, aina hymyssä suin."

Myynti

Eerik Jortikka

040-7618863

eerik.jortikka@aava.fi

"Kartoitan asiakkaiden tarpeet, annan ammattitaitoisen näkemykseni ja rakennan kokonaisuudet parhaiden lopputulosten takaamiseksi asiakkaan toiveita vastaten. Jatkuva, avoin ja välitön kommunikointi asiakkaan suuntaan tulee minulta suoraan sydämestä!"

Tilaa minulle aika veloituksettomaan 30 minuutin sparraus-sessioon, jossa voimme yhdessä käydä läpi tarpeitanne ja malleja hyvinvoinnin kehittämiseksi yrityksessäsi:

Varaa 30min Sparraus!

Valmennuskoordinaattori

Milla Savolainen

050-4627510

milla.savolainen@aava.fi

"Huolehdin, varmistan ja koordinoin valmennusten sujumisen hymyssä suin. Huomioin pienetkin yksityiskohdat asiakkaan muutosmatkalla, näin varmistetaan laadukas lopputulos kokonaisuudessaan."

Hyvinvointiarkkitehti

Jere Syvänne

050-4676863

jere.syvanne@aava.fi

"Toimin hyvinvointiarkkitehtinä kartoittaen yritysten työkykyriskejä ja suunnitellen valmennusratkaisuja hyödyntäen laaja-alaista kokemustani sekä tieteellistä ja mitattua tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja sen johtamisesta."