Miksi Virta?

Virta-valmennusyksikkö tarjoaa kattavat palvelut laaja-alaisiin ja oikein kohdennettuihin hyvinvointipalveluihin. Tarjoamme ratkaisuja muun muassa seuraavanlaisiin tilanteisiin:

  • Henkilöstön hyvinvoinnin taso ei ole tiedossa.

  • Hyvinvointi-investointien kohdentaminen on hankalaa.

  • Aikasempien palveluiden vaikuttavuudesta ei ole näyttöä.

  • Johtoryhmän toimintaa ja jaksamista halutaan kehittää.

  • Koko henkilöstölle halutaan tarjota kustannustehokasta valmennusta.

Johdon valmennukset

Yrityksen kilpailukyky ja voimavarat lähtevät johdosta. Energinen ja hyvinvoiva johto tekee oikeita päätöksiä yrityksen tulevaisuuden suhteen. Tutkimusten mukaan tärkein hyvinvointiohjelman toimivuuteen vaikuttava tekijä on johdon sitoutuminen.

Yritysten hyvinvointiohjelmat

Organisaatioden ja yritysten kilpailu- ja tuloksentekokyky ovat niin vahvoja kuin henkilöstön hyvinvointi ja voimavarat ovat. Ihmiset tekevät yrityksen tuloksen sillä energialla ja voimavaroilla, joita heillä on. Kuinka paljon yrityksenne tuottavuus voisikaan lisääntyä, jos työntekijät olisivat energisempia ja jaksavampia? Haluatteko rakentaa kulttuurin, josta voitte olla ylpeitä?

Verkko- ja hybridivalmennukset

Live- ja onlinepalveluiden sujuva yhdistäminen on nykypäivää. Jokainen verkko- tai yhdistelmävalmennus rakennetaan yritystenne hyvinvoinnin mittareiden tarjoaman palautteen perusteella. Yksi polku valmennuksissa ei sovi kaikille, joten verkossa räätälöimme käyttöönne useita eri valmennuspolkuja. Näin takaamme parhaat mahdolliset tulokset.

Yksilö- ja ryhmävalmennukset

Yksilöitä ja ryhmiä valmentamaan käytössämme on huipputiimi personal trainereita, terveysvalmentajia ja johdon asiantuntija-valmentajia. Asiakkaan toiveiden mukaan rakennetut ryhmävalmennukset, ryhmäliikunta ja työpajat kuuluvat myös palveluihimme.