Energiset ihmiset ottavat vastaan haasteita, joita muut välttelevät.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

  • Kahden päivän pienryhmävalmennus tarjoaa ammattilaisen oppeja työssä jaksamiseen, energisyyteen ja motivaatioon yhdistämällä tietoa huippujohtajien ja –urheilijoiden kriittisistä menestystekijöistä.

  • Valmennuksen sisältö perustuu tutkimuksiin henkilö- ja joukkuetason kapasiteetin kehittämisestä niin psykologian, ravinnon, terveyden, liikunnan kuin palautumisen suhteen.

  • Valmentajat avaavat tien pysyvän suorituskyvyn kasvun hallintaan. Valmennuksen aluksi kaikki osallistujat testataan, niin jaksamisen, fysiikan kuin terveystilan suhteen. Lähtötaso perustuu Aisti Health hyvinvointikartoituksen.

  • Valmennuksen sisältö on suunniteltu yhdessä Aavan lääketieteellisen, hyvinvoinnin ja psykologisen asiantuntijatiimin sekä Olympiakomitean liikunta-ammattilaisten kanssa

  • Valmennuksen lopputulemana on konkreettinen, jokaisen omaan elämäntilanteeseen, tahtotilaan ja lähtötasoon rakentuva henkilökohtainen muutosohjelma.

    Valmennus pidetään Aavan Virta studiolla, Annankatu 34 B, Helsingin Kampissa.Ilmoittaudu mukaan:

Tulevat Virta Open -valmennukset:


Hinta: 980 euroa + alv24%

Hinta sisältää Aisti Health hyvinvointikartoituksen, valmennussisällön, työkirjan omaan henkilökohtaiseen muutosohjelmaan, lounaat ja välipalat sekä 'Varianssi - lataa itsesi täyteen energiaa' -kirjan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

virtavalmennus@aava.fi / 050-4627510